Over ons

Limitdeals
Scherpste elektronica deals van Nederland

Limitdeals ©

De missie van Limitdeals is om onze klanten de beste deals aan te bieden op nieuwe en hoogwaardige consumenten elektronica. Wij streven er naar om het hele jaar door de scherpste prijzen van Nederland aan te bieden op producten die interessant en van hoge kwaliteit zijn. Bij ons vindt u doorlopende deals, maar ook week of dag deals die beperkte tijd beschikbaar zijn.

Limitdeals werkt samen met erkende Nederlandse partijen om een zo kwalitatief mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. Klantenservice en bezorgsnelheid, in combinatie met de scherpste prijsdeals geeft een platform waar klanten altijd terecht kunnen voor hun elektronica benodigdheden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en het belang van de klant staat centraal. We zorgen ervoor dat alle benodigde informatie makkelijk te vinden is op onze website. Mocht er toch nog een vraag zijn vindt u op onze klantenservice pagina de manieren om contact met ons op te nemen, dan kijken wij graag met u mee!

Meer dan 800 superdeals

Op het moment bieden wij meer dan 800 hoogwaardige kwaliteit consumenten goederen aan. Wij streven er naar om voortdurend ons assortiment uit te bereiden

Samenwerkingen

Wij onderhouden duurzame relaties met gevestigde partijen om zo onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden

We zijn er voor je

Bij Limitdeals doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Heb je feedback voor ons? Laat het vooral weten en neem contact met ons op.

© Copyright 2022 LimitDeals | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Website: Next Lead | Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW, eventuele thuiskopieheffing en exclusief eventuele verzendkosten.
Whatsapp Limitdeals